zaterdag 24 mei 2014

perfect palette tag

Ik doe voor jullie de perfect palette tag. Hier zie je de palette die in dit artikel voorkomen.

Best packaging
Bij deze vraag ga ik er vanuit dat ze bedoelen de mooiste verpakking daarom heb ik dit palette gedaan van Benefit. Ik vind het er super leuk uitzien. Aan alle kanten. Dit palette heb ik gekocht in de Sephora in Parijs (Frankrijk)  en kostte 35 euro.

Best color  payoff
Hiervoor heb ik mijn naked 3. De  kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd.  En de kleuren vind ik erg speciaal ik heb bv. nog nooit zo'n kleur als blackheart gezien. Zwart met roze gitters hij is zo goed gepigmenteerd dat je hem ook als eyeliner kan gebruiken! Dit palette heb ik in Gerona (Spanje) gekocht in de Sephora en kostte 45 euro.

Most versatile
Hiervoor heb ik een palette gekozen van Sephora huismerk hij heet makeup academy palette. Dit palette heeft van alles eyeliners , lipprimer, oogschaduwbasis , concealers , oogschaduws , blushes, lipkleuren en lipglosses. Dus dat is wel heel gevarieerd! En alles geeft goed pigment af. Alleen sommige oogschaduws wat  minder. Zelf gebruik ik de geleyeliners het liefst. Het zijn hele leuke kleuren en ze blijven goed zitten. Dit palette heb ik ook gekocht in Parijs en ofcourse bij de Sephora. Dit palette kost maar 40 euro ( ik zeg maar omdat er zoveel inzit.).

Best for traveling
Voor op reis gaan vind ik het niet fijn om een heel groot of duur palette mee te nemen. Daarom heb ik gekozen voor dit sunclub palette van Essence in 01 south beach. Hij heeft mooie neutrale kleuren maar ook leuke groen/blauwe kleuren. Je kan hier dus alle kanten mee op.

Biggest regret

De meeste spijt heb ik van dit palette van Catrice. Deze is er nu uit en naar mijn mening maar goed ook. Het pigment is mooi en de kleuren zijn ook leuk. Maar zoals je waarschijnlijk al ziet op de foto's de oogschaduw brokkelt af. En ik heb niet eens pen geraakt. Ik heb er niet echt spijt van want ik had hem toen goedkoper gekocht in de kortingsbak. Maar voor de volle prijs van volgens mij 4 euro vind ik het het geld niet waard. Ik weet niet of dit bij alle deze quatros van Catrice is maar ik hoop het niet...

Best colour names
Hiervoor kies ik weer het naked 3 want hij heeft erg leuke namen bijv. strange,liar,nooner en blackheart. Erg orgineel.

Least used

Het palette wat ik het minst gebruik is deze van de action. Volgens mij heb ik dit palette voor ik denk 1 euro gekocht. Op zich kan je nog best wel met de bruine kleuren uit de voeten. Ze zijn best gepigmenteerd maar de blauwe kleuren zijn echt slecht gepigmenteerd. Ik had dit ook wel verwacht voor de prijs. Dus ik vind het niet heel erg tegen vallen voor die prijs. Trouwens je ziet dat de middelste blauwe kleur helemaal op is. Dat komt omdat ik deze een keer voor een diy heb gebruikt. En de verpakking vind ik nou ook niet zo mooi maar goed het gaat om het product wat erin zit.

Most used

Als ik kijk naar de jaren dat ik met make-up bezig ben heb ik denk ik dit duo het meest gebruikt. En dan heb ik het niet over de bruine kleur die helemaal niet goed gepigmenteerd is ik heb het over de goude kleur. Hij voelt als een boter zo zacht en is super goed gepigmenteerd. Dit merk heet wynie. Dit duo heb ik gekocht in Spanje bij een Chinese winkel.

Most loved
Mijn meest geliefde palette is denk ik mijn palette van Benefit. Omdat dit mijn eerste high end palette was. Dus daarom :)

Desert island 

Wat ik zou meenemen naar een onbewoondeiland vind ik geen moeilijke vraag. Dan ga ik weer voor mijn Sephora palette. Omdat ik hiermee alles kan. Alle looks zijn er mee te maken van donkere tot hele felle.

Dat was dan de tag ik vond het een leuke tag en wil er wel vaker 1 doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten